Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ο ψυχίατρος του Κούγια, οι απειλές για Σαββίδη και ο "αλήτης" Καντουρί!



Στο τέλος του χθεσινού αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ ο Αλέξης Κούγιας που βρίσκονταν στον πάγκο των Λαρισαίων έφτυσε τον Καντουρί του ΠΑΟΚ. Στο γήπεδο δημιουργήθηκε σύρραξη και λίγο μετά ο Ιβάν Σαββίδης έλεγε για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισας ότι χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης!
Λίγες ώρες μετά ο Γιώργος Σαββίδης σχολίασε για το ίδιο θέμα: «Όταν φτύνεις έναν παίκτη μας, είναι σαν να φτύνεις όλη την οικογένεια μας. Ελπίζω να το γνωρίζεις αυτό. Και μα το θεό επιτέλους αποφάσισε που φτύνεις και που γλύφεις».

Ο Κούγιας απάντησε και ανέφερε: «Η έκφραση την οποία τολμήσατε να εκστομίσετε για μένα ότι "χρηζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ο Κούγιας" είναι άκρως υποτιμητική για τον οποιονδήποτε εις βάρος του οποίου απευθύνεται και ποινικώς κολάσιμο. Εγώ δεν έχω μέλος της οικογενείας μου που κάνει κάθε λέπτο αυτού του είδους τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπως κάνει μέλος της οικογενείας σας προσβάλοντας και απειλώντας οπαδούς, ιδιοκτήτες, προπονητές και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων… Για τη συμπεριφορά του νεαρού μέλους της οικογενείας σας είμαι βέβαιος ότι έχετε προβληματιστεί εάν χρειάζεται ψυχίατρο και βεβαίως και για το νεαρό μέλος της οικογενείας σας το οποίο είναι κορυφαίο μέλος της διοικήσεως του ΠΑΟΚ και για τον αληταρά ποδοσφαιριστή σας η ανεξάρτητη και υπερήφανη ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει καταγγελία στα αρμόδια όργανα».

Όπως φαίνεται το παιχνίδι αυτό δεν τελείωσε ακόμη και θα έχει μεγάλη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου