Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Γραμμένος: «Σε λίγες μέρες το άλλο πρόσωπο της ΕΠΟ»



Για την Κύπρο αναχώρησε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, μια και αύριο στη Λευκωσία δίνει το καθοριστικό παιχνίδι για τα προκριματικά του μουντιάλ. Πριν την αναχώρηση ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμένος έκανε δηλώσεις για την ομάδα, αλλά και τις πρώτες του εβδομάδες στην Ομοσπονδία.

Για το ματς με την Κύπρο, τόνισε: "Υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία, πρωτίστως από τους πρωταγωνιστές δηλαδή τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο αλλά και όλους εμάς. Είμαι απολύτως βέβαιος πως αυτή η πορεία που ξεκίνησε με κάποια σκαμπανεβάσματα στο τέλος θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Τα παιδιά είναι σε εξαιρετική κατάσταση και νομίζω ότι έχουν καταλάβει πως αυτό το παιχνίδι, όπως και το επόμενο που ακολουθεί, παρότι δεν εξαρτάται από τα πόδια τους, θα είναι αυτό που θα μας δώσει τη δυνατότητα σε ένα επιπλέον play off να βρεθούμε στα γήπεδα της Ρωσίας."

Για την δουλειά του στην ΕΠΟ, ανέφερε: "Είναι μέρες έντονης δουλειάς. Επίπονης εργασίας κι αυτό οφείλεται και στην ιδιοσυγκρασία μου. Θέλω να δω προσωπικά ο ίδιος πάρα πολλά θέματα, να κατανοήσω κάποια πράγματα και στη συνέχεια να αρχίσει και το δημιουργικό έργο που έχουμε προεκλογικά επαγγελθεί. Θα έλεγα επιγραμματικά ότι είμαστε σε στάδιο αναγνώρισης. Θα τελειώσει αυτό, σύντομα ευελπιστώ, και οι επόμενες μέρες θα δείξουν και τη διάθεση της καινούριας διοίκησης για το άλλο πρόσωπο του ποδοσφαίρου που έχουμε επαγγελθεί."

Για το συμβόλαιο του Σκίμπε, υποστήριξε: "Δεν είναι καθόλου φρόνιμο να συζητά κανείς περί συμβολαίων, αμοιβών, παρατάσεων συμβάσεων και τα λοιπά, παραμονές ενός κρίσιμου παιχνιδιού. Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι ένα ζήτημα που απασχολεί την τεχνική επιτροπή της ομοσπονδία η οποία θα κάνει και την απαραίτητη εισήγηση. Θα μου επιτρέψετε λοιπόν όχι να αποφύγω, αλλά να μη σχολιάσω μια τέτοια ερώτηση. Δεν είναι φρόνιμο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου