Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Αποκλειστικό: Εκτός από στημένοι είστε και βλάκες!



Τα φερέφωνα του Ολυμπιακού και μερικοί ακόμη στημένοι, κυκλοφόρησαν με την «αποκλειστική» είδηση ότι ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών γιατί ο βοηθός του Λουτσέσκου Κριστιάνο Μπάτσι, απώθησε τον διαιτητή Κατσικογιάννη μετά το τέλος του αγώνα της Λάρισας.

Σε αυτούς τους εντολοδόχους δόθηκε η πληροφορία για το φύλλο αγώνα και από μόνοι τους θεώρησαν ότι θα κατηγορηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το άρθρο 20 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, περί βίας. Γιατί άραγε;

Ένα άρθρο στο οποίο κατηγορηματικά αναφέρεται ότι: «Ιδιαίτερα σοβαρή και επιβαρυντική περίπτωση θεωρείται ο τραυματισμός διαιτητών, βοηθών διαιτητών, παρατηρητών, βοηθών παρατηρητών και ιατρών αγώνων εντός του γηπέδου από αξιωματούχους ομάδων, ποδοσφαιριστές ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο με εντεταλμένη από την ομάδα υπηρεσία στον χώρο αυτό».

Έγραφαν και πριν τα «κοράκια»: «Χτύπησε πολύ ο Κατσικογιάννης;» Γιατί στα απλά Ελληνικά το «απώθησε» δεν σημαίνει φυσικά και «τραυμάτισε».  

Σ’ αυτό το άρθρο, το 20 (το ξέρουν καλά στον Πειραιά από πέρυσι με όσα έκαναν και αποδείχθηκαν στα δικαστήρια παρά τις κάμερες που δεν είχαν) υπάρχουν ποινές κεκλεισμένων των θυρών, διεξαγωγής αγώνων σε ουδέτερο γήπεδο, αφαίρεσης έξι βαθμών και υποβιβασμού.Καμία σχέση όμως δεν είχε με ότι έγινε ή γράφτηκε στο φύλλο αγώνα της Λάρισας.

Τα κοράκια αποκαλύπτουν ότι: Πριν λίγη ώρα το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας, έστειλε το έγγραφο προς απολογία για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Και φυσικά γι’ αυτή την πράξη απώθησης του Κατσικογιάννη από τον Μπάτσι, ο ΠΑΟΚ καλείται να απολογηθεί με το άρθρο 11 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ (περί ποινών σε αξιωματούχους ομάδας) μέσα από το οποίο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προβλέπονται χρηματικές ποινές έως 90 χιλιάδες ευρώ.

Οι ανόητοι και οι στημένοι λοιπόν, προσπάθησαν σε ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων, να δημιουργήσουν κλίμα και εντυπώσεις κατά του ΠΑΟΚ. Προκάλεσαν πολλά γέλια είναι η αλήθεια! Και με την ασχετοσύνη τους και με τη βλακεία τους! Το σοκ λοιπόν, είναι γι' αυτούς και τον τρόμο που βγάζουν σε αυτή τη χρονιά που έχουν χάσει τα πάντα και φοβούνται ακόμη και τη σκία τους.

Προκάλεσαν όμως και λύπηση για το που μπορεί να φθάσει κάποιος, όταν θέλει να προσφέρει υπηρεσίες σε κατηγορούμενους για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου