Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Χάθηκε η μπάλα από τον Ολυμπιακό



«Φτιάξτε ομάδα, δείτε τι κάνουμε εμείς…» έλεγαν από τον Ολυμπιακό κάθε φορά που τα περασμένα χρόνια κάποιος διαμαρτύρονταν για θέματα διαιτησίας. Και τώρα που όλοι αδικούνται και γίνεται προσπάθεια για μία ισορροπημένη κατάσταση, η ΠΑΕ Ολυμπιακός διασύρεται όλο και περισσότερο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sdna… «ο Ολυμπιακός έχει στείλει από την έναρξη του πρωταθλήματος πάνω από μία φορά καταγγελίες στη FIFA και στην UEFA διαμαρτυρόμενος ακόμα και για κίτρινες κάρτες που έχουν δει οι ποδοσφαιριστές του και κατηγορώντας τον Περέιρα ότι δεν παίρνει μέτρα για να βελτιώσει τη διαιτησία!

Οι διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όχι μόνο δεν λαμβάνονται σοβαρά και εστάλησαν στον κάλαθο των αχρήστων, αλλά δείχνουν τον πανικό της διοίκησής του. Από τη στιγμή που έχασε την προσκείμενη σε αυτή διοίκηση της ΕΠΟ, που περιγράφονται γλαφυρά στις σελίδες της δικογραφίας για την «Εγκληματική Οργάνωση» κάνει αυτά για τα οποία κατηγορούσε τους άλλους, χωρίς μάλιστα να έχει νιώσει στο παραμικρό στο πετσί της τη συνεχόμενη αδικία από τους διαιτητές, όπως τη βίωσαν τα τελευταία 20 χρόνια οι βασικοί της αντίπαλοι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου