Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Τι κάνεις ρε Φορτούνη;



Δεν ήταν έτσι αυτός ο ποδοσφαιριστής. Είναι ένα ακόμη παράδειγμα κατάντιας, όταν η ανάγκη ή η πίεση για το αποτέλεσμα σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, σε οδηγάει σε πράξεις για τις οποίες θα ντρέπεσαι αργότερα.
Ο Φορτούνης που έπαιξε και στη Γερμανία επέστρεψε στην Ελλάδα σαν ένας καλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος όμως έχασε τη θέση του βασικού στον Ολυμπιακό. Για να την ξανακερδίσει τι κάνει; Άρχισε τις βουτιές! Πέφτει πάντα και παντού. Διεκδικεί να κλέψει σφυρίγματα και βαθμούς. Δυστυχώς κάποιοι διαιτητές όπως ο Ευαγγέλου τον δικαιώνουν και τον οδηγούν να συνεχίσει να πέφτει.
Άντε κι’ έπεσε όμως, άντε και εκτελεί το πέναλτι και το βάζει. Μετά; Τι κάνεις τε Φορτούνη με το δάκτυλο απέναντι σε ένα πλήθος που «βράζει»; Είσαι βλάκας ή τον παριστάνεις; Τι θέλεις δηλαδή; Να στείλεις κόσμο φυλακή; «Κλέβεις» που «κλέβεις» τον ιδρώτα των αντιπάλων σου και μετά τι επιδιώκεις να βάλεις τον κόσμο μέσα;  Τι έκανες και τους ζητάς να σωπάσουν; Τους έκλεψες με τη βοήθεια του διαιτητή και τους ζητάς να μην μιλάνε;
Στον καλύτερο διάδοχο του Στέλιου Γιαννακόπουλου, στον βουτηχτή των γηπέδων αφιερώνουμε την δεύτερη φωτογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου