Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

«Πόλεμος» Αστέρα-Ατρομήτου!



Στον αγώνα Ατρόμητος-Αστέρας σφύριζε  ο Στυλιαράς, για τον οποίο κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι εξαρτάται από τον οποιονδήποτε. Την αρχή στις ανακοινώσεις έκανε ο Αστέρας, που όπως θα δείτε αργότερα, έμπλεξε και τον Βασσάρα με τη σύζυγό του: «Ο Αστέρας σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τις εξαγγελίες για κάτι καινούργιο στο ποδόσφαιρο και στη διαιτησία, επέλεξε μέχρι σήμερα να μην τοποθετηθεί δημόσια παρότι αδικήθηκε κατάφωρα στους αγώνες με ΠΑΣ, Λαμία και Ολυμπιακό.
Υπάρχουν όμως προκλητικά διαιτητικά λάθη τα οποία σε εξοργίζουν. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να καυτηριάσουμε το… χοντρό στιλιάρι που έριξε ο «κύριος» Στυλιαράς στην ομάδα μας στον αγώνα με τον Ατρόμητο.
Σε κρίσιμα χρονικά σημεία φρόντισε να αποδεκατίσει τον Αστέρα. Αρχικά απέβαλε εντελώς αναίτια τον Καλτσά με δεύτερη κίτρινη, για φάουλ που έκανε ο Γιαννούλης! Στη δε περίπτωση της αποβολής του Ιγκλέσιας εξάντλησε προκλητικότατα την αυστηρότητά του.
Το… στιλιάρι που έφαγε η ομάδα μας στο ματς με τον Ατρόμητο ήταν τόσο χοντρό που δυστυχώς θα έχει συνέπειες και στον αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς ο Αστέρας θα στερηθεί δύο βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Καληνύχτα κύριε Στυλιαρά…».

Ο Ατρόμητος απάντησε και ανέφερε: «Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να έρθουμε σε αντιπαράθεση με το φίλο σωματείο του Αστέρα. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, πετύχαμε μια δικαιότατη νίκη γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα και με 11 προς 11, αλλά και μετά τις δίκαιες αποβολές.

Στη μεν πρώτη αποβολή του Καλτσά υπάρχει διπλό φάουλ, πρώτα από τον Γιαννούλη και ύστερα δυνατό τάκλιν στα πόδια του Κιβρακίδη από τον Καλτσά που προκάλεσε και την πτώση του ποδοσφαιριστή μας.

Όσον αφορά την αποβολή του Ιγκλέσιας, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι έμεινε στο παιχνίδι μέχρι το 60’ λόγω της μεγαλοψυχίας του κύριου ΣΤΥΛΙΑΡΑ που θα έπρεπε να τον αποβάλλει από το πρώτο ημίχρονο λόγω επικίνδυνων φάουλ που έκανε τόσο με τους αγκώνες πάνω στα κεφάλια των Ούμπιδες, Βασιλακάκη όσο και με τα πόδια (καρατιά) πάνω στον Ουάρντα.

Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση τους, την κόσμια συμπεριφορά που επέδειξαν και τους θέλουμε δίπλα μας για τη δύσκολη συνέχεια».

Ο «διάλογος» συνεχίστηκε μέσω διαρροών. Ο Αστέρας αγρίεψε και οι  άνθρωποί του ανέφεραν: «Άραγε κάνουν ακόμη κουμάντο στην ελληνική διαιτησία τα κορίτσια του Ατρόμητου;» αναφέρουν χαρακτηριστικά κύκλοι του Αστέρα, εννοώντας τις αδελφές Κοξένογλου, τη σύζυγο Βασσάρα και την αδελφή της που έχουν θέσεις στην ΕΠΟ.

Ο ίδιος ο Σπανός απάντησε: «Παρόλο που πιστεύαμε ότι το σωματείο του Αστέρα Τρίπολης ήταν ένα φίλο σωματείο, αναγκαζόμαστε να υπενθυμίσουμε σε κάποιους ότι οι άνθρωποι του Ατρόμητου δεν είχαν ποτέ ρόλο ούτε προστάτες στα θεσμικά κέντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε αντίθεση με τον Πρόεδρο του Αστέρα, κύριο Μποροβήλο που έχει περάσει τόσο από την ΚΕΔ όσο και από την προεδρία της Superleague.

Με ότι αυτό συνεπάγεται».

Ο Αστέρας επανήλθε και είχαμε νέα ζητήματα: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με ανακοίνωση της εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της κατά του διαιτητή Στυλιαρά γιατί θεωρεί ότι με τις αποφάσεις του άλλαξε άδικα τις αριθμητικές ισορροπίες στο χθεσινό αγώνα. Σε καμία περίπτωση δεν έγινε αναφορά στην ομάδα του Περιστερίου και μας προξένησε εντύπωση η αντίδραση της ΠΑΕ Ατρομήτου και του φίλου προέδρου της.

Όσον αφορά την εκπροσώπηση ανθρώπων των δύο ΠΑΕ σε θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου, είναι μία άλλη συζήτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου