Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Τα συλλυπητήρια από Γραμμένο



Επιστολή στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου απέστειλε ο Βαγγέλης Γραμμένος με αφορμή τον  θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Σε αυτή αναφέρεται:

«Εκ μέρους  της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμότατα συλλυπητήρια της οικογένειας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα για την απώλεια του ιδιαίτερα προσφιλούς  μας Κωστάκη Κουτσοκούμνη, προέδρου της Κ.Ο.Π. και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA.

Είναι βέβαιο ότι το ευρωπαικό ποδόσφαιρο καθίσταται πλέον φτωχότερο! Ο εκλιπών ήταν ξεχωριστή προσωπικότητα, εξαιρετικός συνεργάτης με σύγχρονες ιδέες για το ποδόσφαιρο και μοναδική συνεισφορά στην πρόοδο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Για μας δε, στην Ελλάδα, η προσφορά του στην πρόσφατη προσπάθεια θεσμικού εκσυγχρονισμού της Ομοσπονδίας μας ήταν θεμελιώδης και ανεκτίμητη.

Θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν προσηνή, πνευματώδη και ικανό άνθρωπο και φίλο, ο οποίος προσέφερε πάντα την εμπειρία, τη γνώση και την βοήθειά του άμεσα και γενναιόδωρα.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα είναι πάντα κοντά μας. Η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στους οικείους του και την ποδοσφαιρική οικογένεια  της Κύπρου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου