Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Ζαγοράκης: «Το πρωτάθλημα πρέπει να κριθεί στα γήπεδα»



Στο περιθώριο της εκδήλωσης και του αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Νήαρ Ηστ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού την Τρίτη (6/3) ο πρώην πρόεδρος του «Δικεφάλου» και νυν Ευρωβουλευτής της ΝΔ μίλησε για τη μάχη του φετινού πρωταθλήματος και τοποθετήθηκε γύρω από το θέμα της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ, μετά τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
«Αυτό που έχω μάθει και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως πρόεδρος είναι πως οι τίτλοι κρίνονται μέσα στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Αυτό πιστεύω ότι θα συμβεί και τώρα, βλέπουμε όλη τη χρονιά ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θεωρώ ότι το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ θα κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου», τόνισε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004.
Ποιος έχει τον πρώτο λόγο για τον φετινό τίτλο; Ο Θόδωρος Ζαγοράκης είναι πεπεισμένος πως «ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα», επαναλαμβάνοντας ότι το ντέρμπι της Τούμπας θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξή του, αν και όπως λέει «ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα, παίζει στο γήπεδο του και μπορεί να φτάσει στη νίκη, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική».
Σ’ ότι αφορά το θέμα της τιμωρίας του «Δικεφάλου» από την Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας, ο πρώην πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είπε: «Δε νομίζω ότι έχει κριθεί και έχει τελειώσει η υπόθεση, εκκρεμεί μια έφεση από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Θέλω να πιστεύω ότι στην Εφέσεων θα πρυτανεύσει η λογική και θα λάμψει η αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο συμβεί θα είναι εις βάρος του ποδοσφαίρου. Ξαναλέω πως οι τίτλοι πρέπει να κρίνονται μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου