Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Ύποπτα ρεπορτάζ πήραν απάντηση από την ΕΠΟ



Η εφημερίδα Livescore που γι’  ακόμη μία φορά το τελευταίο διάστημα προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις με ψεύτικο ρεπορτάζ που αφορούσε την ΕΠΟ,  πήρε  πριν λίγο την απάντησή της. Η εφημερίδα τόλμησε να γράψει ότι FIFA και UEFA προειδοποιούν την ΕΠΟ να τηρεί τους νόμους και να αποδίδει δικαιοσύνη, ενώ προσέθεσε ότι ο Γραμμένος έχει ήδη μία κίτρινη κάρτα.

Πριν λίγη η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας ανέφερε: «Με αφορμή σημερινές αναφορές στον Τύπο, από την Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής: «Η διοίκηση της ΕΠΟ εξελέγη με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες και συντριπτική πλειοψηφία τον Αύγουστο του 2017.
Έκτοτε βρίσκεται σε διαρκή και στενή συνεργασία με την FIFA, την UEFA ‎και την Επιτροπή Παρακολούθησης με μοναδικό στόχο τον θεσμικό εκσυγχρονισμό και τη διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά εξελίσσονται σε πλαίσιο παραγωγικού διαλόγου, με πνεύμα ειλικρίνειας και επαγγελματισμού και στο επίπεδο της παροχής ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας υψηλής ποιότητας.
Ουδέποτε οι διεθνείς συνομοσπονδίες "απείλησαν" την Ελληνική Ομοσπονδία και τον πρόεδρο της, οι δε αναφορές μερίδας του Τύπου περί "κίτρινης κάρτας" ‎και "νέας ΠΔΕ" προκαλούν θυμηδία και μόνον.
Το νέο καταστατικό και οι κανονισμοί της ΕΠΟ τηρούνται και εφαρμόζονται απόλυτα και τα δικαιοδοτικά όργανα επιτελούν το θεσμικά κατοχυρωμένο  έργο τους, όπως οφείλουν, χωρίς λαϊκισμούς και‎ σύντομα θα το αντιληφθούν όλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου