Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Μαρινάκης και ναρκωτικά συγκλονίζουν την Ευρώπη


Μπορεί αρκετά Μέσα Ενημέρωσης στην Ελλάδα να έκαναν την προσπάθειά τους για να μην δώσουν έκταση στη δίωξη κατά του Μαρινάκη για το ναρκοπλοίο με τους δύο τόνους ηρωίνης, το ίδιο δεν έχει γίνει όμως σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.

Η είδηση παίζει συνέχεια από χθες και έχει συγκλονίσει! 

Στην Αγγλία ο Guardian είναι ξεκάθαρος: «Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών».

Η ισπανική εφημερίδα As στην ιστοσελίδα της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το αφεντικό της Φόρεστ του Καράνκα κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών. Ο Ευάγγελος Μαρινάκης ιδιοκτήτης και του Ολυμπιακού κατηγορείται για πολύ βαριά αδικήματα, όπως η σχέση του με ένα πλοίο που μετέφερε 2,1 τόνους ηρωΐνης».

Στο ίδιο κλίμα και η ιστοσελίδα www.abc.es που αναφέρει: «Ο πρόεδρος του Καράνκα, κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών. Η ελληνική δικαιοσύνη άνοιξε ποινική διαδικασία εναντίον του Ευάγγελου Μαρινάκη, ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ και του Ολυμπιακού».

Στην… διπλανή Πορτογαλία, με το θέμα ασχολείται η κορυφαία σε κυκλοφορία εφημερίδα A Bola, που αναφέρει: «Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών», ενώ ακριβώς τον ίδιο τίτλο χρησιμοποιεί και η Jornal de noticias.

Στην Γαλλία, η Equipe επιλέγει να προβάλει το θέμα λίγο πιο… μαλακά, αναφέροντας: «Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη». Ωστόσο, εντός του κειμένου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο ισχυρός 50χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και εγκληματική οργάνωση».

Η γαλλική έκδοση του Eurosport αναμεταδίδει το τηλεγράφημα του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων και γράφει: «Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού εγκαλείται για διακίνηση ναρκωτικών».

Στην Ρωσία, η πασίγνωστη Ria Novosti γράφει πως: «Ο ιδιοκτήτης του ελληνικού συλλόγου Ολυμπιακού κατηγορείται για λαθρεμπόριο ναρκωτικών», ενώ το θέμα παίζει σε πάρα πολλές ιστοσελίδες ως μία εξόχως ιδιαίτερα είδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου