Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Παρατύπησε ο Αρετόπουλος υπέρ του Ολυμπιακού



Άλλα έγραψε το βράδυ της Κυριακής και άλλα στην συμπληρωματική του έκθεση ο Αρετόπουλος. Στο φύλλο αγώνα ο Αρετόπουλος κάνει λόγο για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρσία, αλλά μέσα από την πληροφόρηση που είχε για το γεγονός από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Στη συμπληρωματική έκθεση ο Έλληνας διαιτητής διαφοροποιεί την αρχική του τοποθέτηση και αναφέρει ότι υπήρξε τραυματισμός του Γκαρσία από ρίψη αντικειμένου, κάτι για το οποίο τον διαβεβαίωσε και ο γιατρός του αγώνα.


Η δεύτερη διαφοροποίηση έχει να κάνει με το θέμα της παρουσίας του προπονητή του Ολυμπιακού και αν αυτή ήταν νομότυπη.

Στο φύλλο αγώνα ο Αρετόπουλος έγραψε ότι 15 λεπτά μετά την ώρα που είχαν παραδοθεί οι λίστες των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων, ο παρατηρητής της διοργανώτριας αρχής του προσκόμισε μία λίστα με τις εξής αλλαγές:

"Στη θέση του αρχικά δηλωθέντα προπονητή κ.Χρήστου Κόντη, τοποθετήθηκε ο κ.Όσκαρ Γκαρσία και στη θέση του αρχικά δηλωθέντα τεχνικού διευθυντή κ. Martinez Ruben τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Κόντης".

Στη συμπληρωματική έκθεση, ο Αρετόπουλος αναιρεί και πάλι τα όσα έγραψε για το περιστατικό και υπογραμμίζει ότι ο ίδιος εντόπισε το λάθος και ζήτησε από τους παρατηρητές να προβούν στις απαραίτητες διορθώσεις.

Πρέπει να τονιστεί ότι ο ΚΑΠ είναι ξεκάθαρος ως προς την ισχύ που έχει το φύλλο αγώνα και οι συμπληρωματικές εκθέσεις, αφού αναφέρει ρητά τα εξής: «Οι ακολουθούσες του Φύλλου Αγώνα εκθέσεις των διαιτητών σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ανταποδείξουν το Φ.Α. στο σύνολό του παρά μόνο να χρησιμεύσουν ως στοιχεία διευκρίνισης ή συμπλήρωσης των αναγραφομένων στο Φ.Α. παρατηρήσεων του διαιτητή».

* Η απόφαση θα ανακοινωθεί την Δευτέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου