Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Σάββας: «Τρέμω με αυτούς τους διαιτητές»



Και όμως έχει απόλυτο δίκιο. Με τέτοιες διαιτησίες, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίσει. Ούτε το 60-40 υπέρ του αρκεί!

Κάθε Κυριακή γίνεται όλο και πιο αληθινός! Όποιος παρατηρεί τον Σάββα Θεοδωρίδη αντιλαμβάνεται ότι με αυτά που λέει, όλο και αναδεικνύει την βελτίωση στην Ελληνική διαιτησία.

Στο νέο του σόου, έφθασε στο σημείο να ζητάει ξένους διαιτητές. Όπως κάποτε άλλες ομάδες, τις οποίες τότε ειρωνεύονταν. Είπε μετά τη νέα αποτυχία του Ολυμπιακού: «Ο διαιτητής έκανε ότι ήθελε. Έπαιζε με πονηρά σφυρίγματα και θα σας εξηγήσω γιατί έγιναν αυτά. Όλο το παιχνίδι 60-40 εις βάρος του Ολυμπιακού. Τουλάχιστον. Με πονηρά σφυρίγματα. Άκουσα τον τέταρτο διαιτητή δέκα φορές να του λέει για φάουλ εναντίον του Αστέρα. Δεν σφύριξε ούτε ένα».

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Συμμαζέψτε τους ή διώξτε τους. Δεν κάνουν αυτοί για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τίποτα άλλο. Ο Ολυμπιακός θέλει 50-50. Αυτά έχω να πω. Έχει δημιουργηθεί τεράστιο θέμα με τη διαιτησία. Εγώ με την ΑΕΚ θα ήθελα έναν ξένο διαιτητή. Τρέμω με αυτούς τους διαιτητές. Ξένο διαιτητή ασυζητητί. Όποιος θέλει ας έρθει».

Αλήθεια είναι ότι ο Αρτινός Κουτσιαύτης προσπάθησε για το 50-50 (σε αντίθεση με τον βοηθό του Μπαλτά που βοήθησε πολλές φορές τον Ολυμπιακό) αλλά στο τέλος ο ρέφερι έκανε χοντρό λάθος και με το ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, διαμόρφωσε αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου