Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Οι τίμιοι φεύγουν μόνοι τους!



Ο Δραμινός Γιώργος Κύζας έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ Δράμας και γνωστοποίησε ότι σταματάει την καριέρα του διαιτητή. Ο Κύζας υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία για φέτος και αυτό το έφερε βαρέως. Είναι βέβαιο ότι ο Κύζας που αδίκως και για μία φάση στοχοποιήθηκε δεν γίνεται να αποχωρήσει εντελώς από το χώρο.

Ο τίμιος πάντως και αυτός που έχει ευθιξία τα παράτησε. Άλλα λαμόγια που έχουν κάνει τα όργια των οργίων επί χρόνια, είτε παραμένουν εκεί, είτε τους έδιωξαν με το ζόρι μετά την αλλαγή στην ΚΕΔ.

Στην επιστολή του αναφέρει:

Με επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ και στην ΕΠΣ Δράμας, ο Γ. Κύζας γνωστοποιεί την απόφασή του να σταματήσει την καριέρα του ως εν ενεργεία διαιτητής, λόγω του υποβιβασμού του στον πίνακα διαιτητών Football League.

Η επιστολή του Κύζα αναφέρει αναφέρει τα εξής:

«Με την παρούσα επιστολή σας ανακοινώνω ότι αποσύρομαι από την ενεργό δράση. Διανύοντας το 37ο έτος της ηλικίας μου η μη επιλογή μου στον πίνακα διαιτητών Super League μετά από πέντε συναπτά έτη, εκ των οποίων τα δύο τελευταία ως διεθνής διαιτητής, με οδηγεί, στο προφανές, να μην αποδεχθώ την κατάταξή μου στον πίνακα διαιτητών δεύτερης κατηγορίας και να ορίσω έτσι το τέλος της δεκαοχτάχρονης πορείας μου στον χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου