Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Τιμωρία για άναμμα καπνογόνων!



Άλλαξε ο κανονισμός και η ΑΕΚ είναι η πρώτη που την «πάτησε». Η ΑΕΚ ως υπότροπη για άναμμα πυρσών και καπνογόνων τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο με ποινή κεκλεισμένων των θυρών για δύο αγωνιστικές, σύμφωνα με τον νέο αυστηροποιημένο πειθαρχικό κώδικα. Σημειώνεται ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν τιμωρήθηκε για όσα έγιναν έξω από το ΟΑΚΑ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Για πρώτη φορά στα χρονικά ομάδα τιμωρείται με τη συγκεκριμένη ποινή για άναμμα καπνογόνων από τους οπαδούς της (δεν υπήρξε ρίψη).

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ κλήθηκε για τρίτη φορά φέτος σε απολογία για άναμμα πυρσών. Επίσης της επιβλήθηκε πρόστιμο 32.000 ευρώ. Με πρόστιμο τιμωρήθηκε και ο Παναιτωλικός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Σημειώνεται ότι τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ είναι για την 9η αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο και για την 11η απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πάντως η Ένωση διατηρεί το δικαίωμα έφεσης.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 5ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ AEK: «Βάσει των αναφερομένων στο από 24/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην από 24/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2247/17/1915915 από 26/09/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριάντα δύο χιλιάδων ευρώ καθώς και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) αγωνιστικών.

Β) ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 23/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 23/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/15/4-η΄ από 24/09/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας» Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου