Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ερωτηματικά για Βασσάρα



Μόλις προχθές η νέα εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ αποφάσισε να αλλάξει τομέα στην Ντέπυ Κοξένογλου Βασάρα, για να μην έχει πλέον καμία σχέση με τη διαιτησία.
Το παράξενο όμως είναι πώς λίγες μέρες νωρίτερα είχε ανανεωθεί η σύμβαση του ίδιου του Βασάρα.

Το sdna αποκαλύπτει σήμερα ότι η σύμβαση δεν είχε υπογραφεί πριν τις 18/8 οπότε και έγιναν οι εκλογές.  

Το ρεπορτάζ αναφέρει… «Όπως προκύπτει από τα ντοκουμέντα που έχουμε στη διάθεσή μας, την επομένη, δηλαδή το Σάββατο 19/8, δίνεται εσωτερική εντολή από στέλεχος της ΕΠΟ σε υπάλληλο, να στείλει την Δευτέρα 21/8 στον Βασάρα την σύμβαση.
Μόνο που η υπογραφή δεν είχε μπει και η θητεία της ΠΔΕ είχε ολοκληρωθεί!

Όπως προκύπτει από τα ντοκουμέντα που έχουμε στα χέρια μας, την Δευτέρα 21/8 η υπάλληλος της ΕΠΟ στέλνει την σύμβαση στον Κύρο Βασάρα, ο οποίος την επομένη, Τρίτη 22/8, την στέλνει πίσω και ζητάει διορθώσεις, καθώς και κάποιες συμπληρώσεις από την μεριά του!

Είναι γεγονός ότι στις τάξεις της νέας διοίκησης της ΕΠΟ, υπήρχε έντονος προβληματισμός για το αν πρέπει ή όχι να ανανεωθεί η σύμβαση Βασάρα για το κομμάτι της εκπαίδευσης των διαιτητών. Η FIFA, όμως, επέμενε για την διατήρηση των καθηκόντων του στην ομοσπονδία.

Τελικά, η σύμβαση υπεγράφη και αυτό έγινε σε κάθε περίπτωση μετά τις 23 Αυγούστου. Όμως το συμβόλαιο φέρει ημερομηνία που αντιστοιχεί σε ημερομηνία που διοικούσε η ΠΔΕ και όχι η διοίκηση Γραμμένου και συγκεκριμένα 16 Αυγούστου!

Το μεγάλο ερώτημα είναι: Πώς έγιναν όλα αυτά τα… μαγικά και γιατί; Η ΠΔΕ δε θα πρέπει να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου