Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Τι γίνεται στον ΣΠΟΡ FM;



Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αποφάσισε να αποχωρήσει  από τον Sport Fm και μέσα από το facebook ενημέρωσε για μία νέα φιλοσοφία. Όλα δείχνουν ότι κάτι αλλάζει στο ραδιόφωνο ιδιοκτησίας Αλαφούζου:
Ο Παπαθεοδώρου ανέφερε:
«Μετά από δυο υπέροχα χρόνια στο πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας, ήρθε η ώρα για τους τίτλους τέλους.

Από τη στιγμή που έχουμε διαφορετική φιλοσοφία για την επόμενη ημέρα και ιδεολογικά δεν συμβαδίζουμε πουθενά με την νέα τάξη πραγμάτων, είναι αναπόφευκτο να μην συνυπάρξουμε άλλο και να κρατήσουμε μόνο τις ωραίες αναμνήσεις. Απόλαυσα κάθε στιγμή σε αυτά τα δυο χρόνια και ειδικότερα ότι υπήρξα μέλος του ραδιοφώνου που συνέβαλε καθοριστικά ώστε να διαλυθεί η Εγκληματική Οργάνωση του ποδοσφαίρου, όταν ως τότε όλα τα μικρόφωνα ήταν κλειστά για τους «αντιφρονούντες» στο σύστημα.

Όπως απόλαυσα το γεγονός ότι υπήρξα για δύο χρόνια σχολιαστής του ΣΚΑΙ (στον οποίο έχω ενημερώσει από τον Μάιο τους αρμόδιους ότι δε θα συνεχίσω, είτε υπάρξει είτε δεν υπάρξει Kick Off).

Θέση για μένα δεν υπήρχε υπό αυτές τις συνθήκες, νομίζω το κατανοείτε όλοι, και με τα συγκεκριμένα δεδομένα αυτή είναι η καλύτερη λύση για όλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κορυφαίο σε όλα George Kosmas που με έφερε στον σταθμό και μου έδωσε απόλυτη ελευθερία σε δύσκολους καιρούς για πολυφωνία, στον Aris Asvestas που ήμασταν παρέα κάθε απόγευμα και ζήσαμε μαζί το όνειρο της ανατροπής των εγκληματιών, και σε όλα τα παιδιά της παραγωγής (Kwnstantina Panoutsou, Greg Pozios, Stavros Hondrothymios) που με ανέχθηκαν. Συγνώμη σε όλους όσους αδικήσαμε με κάτι που είπαμε, καλή συνέχεια στο Νο1 καράβι των ερτζιανών…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου