Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα απομάκρυνση από τη διαιτησία!



Από πέρυσι το Φθινόπωρο το πράγμα όλο και γίνεται πιο καθαρό! Η διαιτησία οδηγείται σε πολύ καλύτερα μονοπάτια και σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η αλλαγή προσώπων.
Μετά λοιπόν από πολλές κινήσεις που άλλαξαν την κατάσταση, σήμερα είχαμε άλλη μία.

Το sdna αποκαλύπτει ότι η ΕΠΟ απομάκρυνε από τον χώρο την περιβόητη Ντέπυ Κοξένογλου. Τη σύζυγο του Κύρου Βασάρα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει: «Μετά από χρόνια και μετά από απαίτηση πολλών μεγάλων ομάδων για τον ρόλο που είχε η Ντέπυ Βασάρα-Κοξένογλου, η ΕΠΟ αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες να την τελειώσει από τη διαιτησία!

Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού προχώρησε σήμερα η διοίκηση της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα μετέθεσε από τη διεύθυνση διαιτησίας και διεθνών σχέσεων την Ντέπυ Κοξένογλου, σύζυγο του Κύρου Βασάρα, ο οποίος είναι υπέυθυνος ανάπτυξης διαιτησίας της ΕΠΟ και την μετέθεσε ως διευθύντρια στη διεύθυνση επικοινωνίας.

Η Κοξένογλου είχε αναλάβει τη διεύθυνση διαιτησίας επί των ημερών του Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ και μάλιστα ήταν η μοναδική υπάλληλος που ήταν διευθύντρια σε δύο διαφορετικές διευθύνσεις.

Η απόφαση ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη του Περέιρα και παρότι από την ΕΠΟ δεν διέρρευσε τίποτα σχετικό, λέγεται πως πρόκειται για κίνηση που αποσκοπεί στην «εκκαθάριση» του τμήματος διαιτησίας από πρόσωπα που ήταν επιλογές της προηγούμενης διοίκησης.

Επίσης, όπως έχει αποκαλύψει το SDNA, ούτε ο Βασάρας χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ... Το πώς ανανεώθηκε η σύμβασή του είναι κάτι που διερευνάται και θα είναι άμεσα σε θέση να αποκαλύψει το SDNA με νέο, εκτενές ρεπορτάζ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου